Op zaterdag 16 december kun je deelnemen aan de Visit Eersel Jeugdlopen. Deze crosslopen gaan over het originele wedstrijdparcours van de SPAR NK Cross.

De jeugdlopen zijn opgedeeld in 2 blokken. Kinderen die geen lid zijn van een atletiekvereniging kunnen deelnemen aan de Recreantenloop voor de jeugd. Ben je lid van een atletiekvereniging dan kun je deelnemen aan de wedstrijdlopen, het Officieuze NK Cross.

Start- en finish locatie
Zowel de start als finish ligt op het hoofdterrein van het E3 Strand in Eersel. De start van de recreantenloop voor de jeugd is vanaf 10:00 uur. De wedstrijdlopen starten aansluitend vanaf 11:00.

Parcours
Het parcours is te vinden op https://nkcrosseersel.nl/parcours/. Het parcours is geheel met spikes te belopen.

Kleedgelegenheid
Er is gelegenheid tot omkleden en douchen.

Herinnering
Voor alle kinderen is er een mooie medaille bij de finish.

Prijsuitreikingen
Voor alle jeugdlopen is er een prijsuitreiking per categorie voor de nummer 1 t/m 3.

E-learning doping
De E-learning vanuit de dopingautoriteit is niet benodigd voor deelname aan de jeugdlopen.

Inschrijven en kosten
Via deze link kom je op de inschrijfpagina https://inschrijven.nl/form/2023121614312-nl
Voor de jeugd is voorinschrijven verplicht. De inschrijving sluit op 13 december. Na inschrijven op 17 december is niet mogelijk.

Collectief inschrijven
Collectief inschrijven is eenvoudig. Via inschrijven.nl kan één persoon meerdere deelnemers in één handeling invoeren en daarna collectief betalen.

Startnummer en melden
Het startnummer kan voor de start worden afgehaald op het terrein van het E3 Strand. Dit staat op de wedstrijddag duidelijk aangegeven.