Over het NK Cross

Het SPAR NK Cross Eersel is een tweedaags hardloopevenement in Eersel en onderdeel van de landelijkse Cross Country Series. Het evenement vindt plaats op en rondom het terrein van het E3 strand in Eersel.

Het SPAR NK Cross Eersel kent tal van uiteenlopende onderdelen zoals de NK Senioren, NK Korte Cross, NK Masters, NK U20 en NK U18 met naast deelname uit de Nationale Top ook zeer waarschijnlijk deelname vanuit België. Naast de NK onderdelen zijn er een Trail over diverse afstanden, wandeltochten, een recreantencross over het NK parcours, jeugdlopen, officiële wedstrijden voor U16, U14 en de diverse pupillen en een bedrijvenloop.

Het SPAR NK Cross Eersel wordt georganiseerd vanuit een drietal Kempische Atletiekverenigingen, namelijk AV DES, GVAC en Eindhoven Atletiek. Deze verenigingen hebben jarenlange ervaring met de organisatie van diverse crosswedstrijden en tijdens de weken vlak voor en tijdens het evenement zijn er om en nabij 250 toegewijde vrijwilligers vanuit de diverse verenigingen.

Organisatie structuur

De drie verenigingen organiseren het NK vanuit een stichting welke is ingeschreven is bij de kamer van koophandel (89951603).
De stichting heeft een bestuur met daaronder coördinatoren en vrijwilligers.

Bestuurssamenstelling

Michiel de Graaff – voorzitter
Twan van der Heijden – penningmeester
Jan de Kok – secretaris
Henri van Limpt – bestuurslid

Het bestuur kun je bereiken via secretaris@nkcrosseersel.nl

 Specifieke vragen?

Stuur dan een mail naar  communicatie@nkcrosseersel.nl

Persvragen

Pers kan contact opnemen met Jan de Kok via 06-42109635 of  communicatie@nkcrosseersel.nl

Algemene informatie

Stuur een mail naar  info@nkcrosseersel.nl

AV DES

Eindhoven Atletiek