Op zondag 17 december kun je deelnemen aan de KLG Recreantenloop. De crossloop gaat over het originele wedstrijdparcours van de SPAR NK Cross.

Ben je wedstrijdatleet dan kun je deelnemen aan de NK Masters op Zaterdag of de NK Senioren op Zondag. Je loopt een afstand van 8.400m, of korter als je besluit een ronde eerder te stoppen. De keuze hierin is vrij aan de atleet. Je kan dus kiezen uit 1 – 4 grote Gele rondes.

De organisatie ziet erop toe dat de deelnemers tijdig finishen zodat het parcours vrij is voor de officiële NK onderdelen die aansluitend van start gaan.

Start- en finish locatie
Zowel de start als finish ligt op het hoofdterrein van het E3 Strand in Eersel. De start van de recreantenloop is om 9:30 uur.

Parcours
Het parcours is te vinden op https://nkcrosseersel.nl/parcours/

Kleedgelegenheid
Er is gelegenheid tot omkleden en douchen.

Inschrijven en kosten
Via deze link kom je op de inschrijfpagina https://inschrijven.nl/form/2023121714312-nl

Voor de KLG Recreanten is voorinschrijven verplicht. De inschrijving sluit op 13 december. Na inschrijven op 17 december is niet mogelijk.
Om iedereen te stimuleren mee te doen zijn de kosten laag gehouden. De kosten voor deelname bedragen t/m 5 november € 4,00. Na 5 november is het € 5,00.

Collectief inschrijven
Collectief inschrijven is eenvoudig. Via inschrijven.nl kan één persoon meerdere deelnemers in één handeling invoeren en daarna collectief betalen.

Startnummer en melden
Het startnummer kan voor de start worden afgehaald op het terrein van het E3 Strand. Dit staat op de wedstrijddag duidelijk aangegeven.